Magji e zeze

magji e zezShembuj te disa magjive,

Ofrojme prishjen e magjise duke e larguar shejtanin (djallin) nga magjistari i tij, pra duke i percare ose duke i denuar sepas rregullave te Kur'anit.Sherimin e magjise se ndarjes se personit nga nena/babai/bashkeshorti/motra/vellai/shoku/ortaku etj...etj..  Sherimin e dashurise se tepruar (pa karar) te te gjitha llojeve.

Kur burri i bindet qorrazi gruas ose nenes etj...

Sherimin e magjise se imagjinates, halucinacioneve.

Sherimin e magjise se cmendurise, kur i humbet mendja,flet pa kuptim, shikon lart,nuk rri ne nje vend etj...

Magjine e izolimit kur personi largohet nga njerezit , flet pak, dhe fiton edhe urrejtje , dhembje koke te vazhdueshme etj. Sherimin e magjise Heutatif, kur personi shikon endrra te frikshme,makthe,degjon zera qe e therrasin, fillon e dyshon cdo kend dhe cdo gje.

Magjine e Gjakderdhjes (vetem te grate) kur kane gjakderdhje edhe pas mbarimit normal te ciklit.Sherimin e magjise se syrit te keq dhe cdo lloj magjie tjeter.

Per magji te vecanta duhet te flasim me gjate pasi te kontaktoni me mua.

Keta jane vetem shembuj por sic thashe cdo problem eshte unik ne vetvete dhe zgjidhje ofrojme gati per cdo gje ne kete bote !!!