Semundje

Fale te Madhit Zot, Krijuesit te gjithesise, pata mundesine te mesoj edhe nga mjekesia popullore e lashte si dhe sherimin e problemeve psiqike me mjekime popullore te perbera nga bime medicinale. Disa prej tyre jane:

 • Semundja e epilepsise (semundja e tokes)
 • Semundjet e organeve te frymemarrjes
 • Semundjet reumatizmale
 • Semundjet e hundes
 • Semundjet e syve
 • Semundjet e veshit
 • Semundjet e gojes dhe fytit
 • Semundjet e stomakut
 • Semundjet e zorreve
 • Semundjet e rrugeve urinare
 • Semundjet e lekures
 • Semundjet seksuale
 • Semundjet e anemise
 • Semundjet e te fiktit
 • Semundjet e diabetit
Si edhe shume semundje te tjera qe nuk po i permendim, por qe ju mund te na pyesni.
Gjithashtu marrim persiper Exorcizmin dhe Psiko-terapine ne seanca te ndryshme sipas nevojes deri ne sherim te plote !!!